Yunet
 

Sport

Remi rukometaša Dinama na domaćem terenu protiv Crvene zvezde

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. februar 2023. • 21:38 •

Remi rukometaša Dinama na domaćem terenu protiv Crvene zvezde

Rukometaši Dinama u 14. kolu Arkus lige u hali „Strelište“ igrali su nerešeno sa Crvenom zvezdom 28:28 (15:10). Posle remija, Pančevci su pali za jedno mesto na tabeli i sada su treći sa istim brojem bodova kao i Metaloplastika (24), dok Vojvodina ima dva boda više kao lider.
Uprkos vođstvu i inicijativi tokom prvog poluvremena Pančevci ponovo nisu uspeli da savladaju tim iz Beograda. Crveno-beli su za sada jedini tim u ligi koji je naneo poraz rukometašima Dinama.

Sve do 5:4 u kosrist domaćih viđena je izjednačena igra u hali „Strelište“, a onda su domaći rukometaši preko Pavlovića, Čabrila i Miloševića došli do 8:5. Održavali su prednost od tri razlike sve to 11:8 domaći, a onda je usledila serija od četiri gola. Na 15:8 stali su igrači Dinama, što je Zvezda iskoristila i postigla dva gola, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 15:10.
U nastavku utakmice Dinamo je održavao prednost, sve do rezultata 22:19, a onda je Knežević postigao dva gola. Usledilo je i izjednačenje na 23:23. Igrao se potom gol za gol, a u takvoj igri bolje su se snašli gosti i na kraju meč završili remijem, posle sedmerca Đurovića u poslednjem minutu.
Najefikasniji u timu Dinama bio je Aleksa Milošević sa sedam golova, dok je Draško Nenadić sa šest pogodaka bio najbolji kod gostiju.
U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati:
Metaloplastika – Rudar 30:29
Kikinda – Topličanin 30:25
Proleter – Vojvodina 28:34

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad