Yunet
 

Sport

Stefan Hajdin stigao u Železničar iz Pančeva

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. februar 2023. • 10:50 •

Stefan Hajdin stigao u Železničar iz Pančeva

Još jedno veliko ime srpskog fudbala stigao je u Železničar. Novi igrač kluba iz Pančeva je Stefan Hajdin, nekadašnji levi bek Spartaka iz Subotice, BASK-a,Dunava, Crvene zvezde, a do ove zime i kapiten Voždovca. Zmajeve je Hajdin napustio po okončanju jesenjeg dela sezone, kako bi potpisao ugovor sa Dinamom iz Batumija. Ipak, došlo je do iznenadnog raskida ugovora, što su iskoristili Pančevci i na fantastičan način okončali prelazni rok.
Nije tajna da rukovodstvo kluba želi da napravi moćan tim pred početak prolećnog dela sezone, a u prilog tome idu i zimske akvizicije. Dobro sastavljen igrački kadar pre Hajdina je pojačan dolaskom napadača Đorđa Šušnjara i Veljka Trifunovića.
Stefan Hajdin bi iskustvom trebalo da doprinese još kvalitetnijim izdanjima ekipe koju sa klupe predvodi Tomislav Sivić. Svakako Hajdin će biti veliko pojačanje za Železničar, s obzirom da je prošao školu Crvene zvezde, a da se kalio u Zemunu, stasavo u Spartaku i bio vođa u Voždovcu. Poslednja utakmica koju je odigrao za “zmajeve” bila mu je i jubilarna, stota u dresu Voždovca.
Železničar se posle 19 kola nalazi se na deobi drugog mesta sa Grafičarom, sa šest bodova manje od lidera IMT-a. Jedno od prva dva mesta na kraju sezone je primarni cilj i od toga nema odustajanja u Pančevu.
I dok rukovodstvo kluba završava neophodnu papirologiju oko dolaska Hajdina, fudbaleri Železničara vredno rade u Anataliji gde bruse formu za nastavak sezone.
Na slatkim mukama će biti Tomislav Sivić jer na poziciji levok beka u konkurenciji pored Hajdina ima i Marka Konatara.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena