Yunet
 

Sport

Trijum Železničara u Antaliji

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. februar 2023. • 17:34 •

Trijum Železničara u Antaliji

Železničar – Kajsar 2:0 (0:0)

Teren u Beleku. Strelci: Šušnjar u 57. i Kovačević u 74. minutu za Železničar.
ŽELEZNIČAR: Živković, Obradović, Milikić, Balaž, Konatar, Kovačević, Đorđević, Zuvić, Petrović, Trifunović, Šušnjar. Igrali su još: Petrović, Obrenović i Kordić.
KAJSAR: Sikač, Ginajdas, Prindeta, Ben Aziz, Mendi, Svopelj, Borodni, Miloiko, Žalmukan. Sahalbaev, Zulfikarov.
U trećoj proveri na pripremama u Antaliji fudbaleri Železničara savladali su sa 2:0 Kajsar iz Kazahstana, a golove za tim iz Pančeva postigli su Đorđe Šušnjar u 57. i Aleksandar Kovačević u 74. minutu.
Uprkos boljoj igri u prvom delu meča, fudbaleri Železničara nisu uspeli da realizuju nekoliko dobrih prilika. Ipak, to izabranike Tomislava Sivića nije obeshrabrilo, već su u drugom delu zaigrali još bolje.
Za razliku od prva dva meča, ovoga puta koncentracija u završnici akcija bila je na maksimumu. Kako pripreme odmiču Železničar igra sve bolje, a u prilog tome govore i dva gola u drugom delu meča protiv ekipe iz Kazahstana.
Da je napadač ekstra klase Đorđe Šušnjar je potvrdio u 57. minutu kada je odlično reagovao posle akcije Luke Petrovića i rutinski poslao loptu u mrežu.
Dominaciju je Želeuničar potvrdio u 74. minutu, tada je iskusni Aleksandar Kovačević topovski šutirao iskosa sa leve strane i pogodio je suprotan ugao gola Kajsara.
Uadovoljan je posle utakmice bio i trener Tomislav Sivić koji je rekao:

-Odigrali smo još jednu jako dobru utakmicu. Namerno smo birali teške rivale, jer će nam i u prvenstvu biti tako. Igrači su mi još jednom potvrdili da su iz dana u dan sve biliži onome kako mi želimo da izgledaju. Posebno mi je drago što je tim bio malo izmenjen, ali se razlika na terenu nije osetila.Svaki igrač Železničara koji u datom trenutku istrči na teren, pokazauje da na njega mogu ozbiljno da računam.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena