Yunet
 

Sport

Železničar još jednom fantastičnom igrom stigao do nove pobede

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 6. februar 2023. • 18:41 •

Železničar još jednom fantastičnom igrom stigao do nove pobede

Železničar – Dinamo Tbilisi 2:0 (2:0)

Teren: Titanik u Antaliji. Gledalaca: 50. Strelci: Mirosavljev u 1. i Kordić u 16. minutu.

ŽELEZNIČAR:Petrović /46.Kožul/, Popović, Hajdin, Tomić, Brkić, Grgić, Jovanović, Kordić, Mirosavljev, Janković, Obrenović.

Železničar je nastavio da niže pobede u Antaliji. Posle Kajsara, pred izabranicima Tomislav Sivića pao je i najbolji klub iz Gruzije, Dinamo Tbilisi.

Istina, Gruzini su izašli sa B timom, međutim to ne umanjuje pobedu Pančevaca. Zanimljivo na ovoj utakmici debitovao je i novajlija Stefan Hajdin, koji je pre nekoliko dana potpisao za Železničar.

Još se igrači nisu ni zagrejali, a na semaforu je već pisao 1:0 u korist ekipe iz Pančeva. Brzu akciju saigrača efektno je završio Milan Mirosavljev već u prvom minutu utakmice, a konačan rezultat ove borbene utakmice postavio je već u 16. minutu Šaleta Kordić. Odličnim udarcem pomenuti igrač je glavom loptu poslao u mrežu Gruzina.

Trener Tomislav Sivić je na ovoj utakmici potpuno „promešao karte“, a igrači kojima je ukazao šansu na terenu su proveli svih 90. minuta. Ono što je najvažnije u svakom kontrolnom susretu jeste trenutna forma, uigranost i – zalaganje igrača.

Ono što je evidentno jeste dobra igra Železničara, naročito u defanzivi, a o tome govore i samo jedan primljen gol u četiri utakmice.

Fudbaleri Železničara sledeću utakmicu igraju u četvrtak, dan pred polazak u Srbiju, protiv ruskog Akrona.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad