Yunet
 

Sport

Ksenija Mrkela najbolja mlada atletičarka

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 24. februar 2023. • 11:35 •

Ksenija Mrkela najbolja mlada atletičarka

Još jedno veliko priznanje za AK ,,Dinamo“ Pančevo. U četvrtak 23.februara u prostorijama Sportskog saveza Novog Sada upriličena je proslava povodom proglašenja najboljih atletičara AP Vojvodine. U prisustvu Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste, direktora Srpskog atletskog saveza( SAS) Slobodana Brankovića, predsednika Atletskoig saveza Vojvodine Gorana Obradovića i svih najuglednijih atletskih trenera, funkcionera i atletičara AP Vojvodine proglašeni su najbolji atletičari za 2022. godinu.

Kao najbolja mlada atletičarka AP Vojvodine proglašena je Ksenija Mrkela atletičarka AK,, Dinamo“ Pančevo. Ovo je jedan neverovantan podvig našeg kluba s obzirom da smo uspeli da stvorimo još jednog malog, ali u budućnosti velikog šampiona u uslovima o kojima ne bih sada pričao jer su svima vama dobro poznati. Ponosan sam na svoje atletičare koji se rame uz rame takmiče sa svojim vršnjacima koji su u startu u ogromnoj prednosti što se tiče uslova u kojima rade…. Hvala Kseniji Mrkeli ali i ostalim mojim malim – velikim šampionima što me iz takmičenja u takmičenje čine srećnim i ponosnim trenerom. Hvala im što iz nemogućih uslova dostižu ovakve visine i sa svih Prvenstava Srbije dolaze sa medaljama.

Ovog puta to je bila Ksenija Mrkela ali nemojte sumnjati da će neko iz AK ,,Dinamo“ Pančevo i sledeće godine biti na nekom sličnom proglašenju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena