Yunet
 

Sport

Đorđe Šušnjar doneo bodove

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. mart 2023. • 17:16 •

Đorđe Šušnjar doneo bodove

RADNIČKI NB – ŽELEZNIČAR 1:2 (1:0)

TEREN: Bežanije. GLEDALACA: 300. SUDIJA:Ljubiša Borisavljević. Strelci: Neuredini u 20. minutu za Radnički NB, Mirosavljev u 67. i Šušnjar u 80. minutu za Železničar.Žuti kartoni: Sekulić, Iharoš, Andrić (Radnički NB), Mirosavljev, Đorđević (Železničar).
RADNIČKI NB: Čubraković, Gordić /69.Gluščević/, Iharoš /78.Đokić/, Kojić, M.Lukić /46.Andrić/, S.Lukić, Matejević, Neuredini/58.Ćurčić/,Pešić, Sekulić, Veličković.
ŽELEZNIČAR: Živković, Grgić, Hajdin, M.Jovanović, Kovačević/62.Mirosavljev/, Lainović, Obradović /67.Zuvić/, Šušnjar, Tomanović, Trifunović/67.Jovanović/, Zuvić /75.Petrović/.
Brzi voz iz Pančeva nastavlja da juri ka superligaškom društvu. Istina, teže nego što se očekivalo izabranici Tomislava Svića slavili su na gostovanju Radničkom u Beogradu, ali se pobedni u zube ne gleda. Treći put ovog proleća uzdignutih ruku fudbaleri Železničara napustili su teren, iako su posle prvog dela igre bili u minusu za jedan gol.
Bolje su otvorili utakmicu domaći igrači, koji su već u 20. minutu preko Neuredinija stigli do prednosti. Pokušavali su na sve načine da dođu do izjednačenja u prvom poluvremenu Pančevci, međutim odlično se držala odbrana domaćih na čelu sa golmanom Čubrakovićem.
Nije imao šta da izgubi Tomislav Sivić, svu raspoložuvu „artiljeriju“ upotrebio je u drugom poluvremenu i to je urodilo plodom.
Bunker gostiju „pukao“ je u 67. minutu, a gol je postigao iskusni Mirosavljev. Ispostavilo se da je Tomislav Sivić pogodio sa izmenom, jer je pomenuti igrač samo pet minuta ranije ušao u igru sa klupe za rezerve.
Od tada je postojao samo jedna tim na terenu. Smenjivale su se kontre Pančevaca, međutim baš kao što su prošle nedelje namučili IMT, isto su činili fudbaleri Radničkog i u današnjem meču. Igrali su čvrsto, borbeno i strpljivo. Ipak, čak i za takvu igru imao je leka Tomislav Sivić sa svojim izabranicima.
Kada se činilo da će Železničar sa bodom u Pančevo, došlo je to potpunog preokreta. Nije ga bilo u prva dva meča, ali je novajlija Železničara, Đorđe Šušnjar pogodio kada je bilo najpotrebnije u 80. minutu za važnu pobedu i konačnih 2:1 na gostujućem terenu.
Posle 22. kola, lidersku poziciju i dalje drži IMT, koji je danas savladao Inđiju u gostima minimalnim rezultatom, dok trećeplasirani Grafičar sutra igra protiv Novog Sada na domaćem terenu. Metalac je kao domaćin bio bolji od Rada 1:0, dok su Radnički iz Sremske Mitrovice i Loznica igrali nerešeno 1:1.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena