Yunet
 

Sport

Grgić za novu pobedu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. mart 2023. • 16:59 •

Grgić za novu pobedu

Železničar – Indija 1:0 (0:0)

STADION: SC Mladost u Pančevu. Gledalaca: 300. Sudija: Ivan Stamenković. Žuti kartoni: Zuvić (Železničar), Rađen (Inđija). Strelci: Grgić u 50. minutu za Železničar.

ŽELEZNIČAR: Živković, Balaž /61.Lainović/, Grgić /79.Jovanović/, Hajdin, Jovanović, Kovačević, Petrović, Šušnjar/79.Mirosavljev/, Tomanović, Trifunović /19.Zuvić/, Ðordević.

INÐIJA: Čupić, Bojović /61.Stevanović/, Desančić, Gajlović /61.Đurić/, Kukolj /82.Đurković/, Mijailović, Nedeljković, Rakić/82.Đuričković/, Rađen, Srbijanac /69.Vuković/, Stojanović.

Nastavlja se serija Železničara. Izabranici Tomislava Sivića zabeležili su i četvrtu pobedu u prolećnom delu sezone, a u Pančevu je pala i Inđija.

Istina, imali su težak zadatak fudbaleri Železničara, ali su uspeli da se izbore sa petoplasiranim timom Prve lige Srbije.

I u najavi meča, istakao je Tomislav Sivić da ne očekuje lagan posao, ali je u isto vreme rekao da će Pančevo ostati neosvojiva tvrđava. Rečeno-učinjeno.

Uprkos inicijativi u prvom poluvremenu, Železničar nije uspeo da probije bedem ispred gola Inđije. Opsedali su golmana Čupića, međutim nisu imali sreće Pančevci da pogode metu.

U nastavku utakmice zaigrao je Železničar još snažnije, a Inđija je pala u 50. minutu. Ponovo je do izražaja došao kvalitet domaćeg tima I egzekutorske sposobnosti mladog Daria Grgića.

Do kraja meča imao je Železničar još nekoliko prilika, ali je rezultat ostao 1:0. Dovoljno za još jedno slavlje.

Pančevci su ostali na drugom mestu, ali su daleko pobegli Novom Sadu I Grafičaru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad