Yunet
 

Sport

Železničar bez sreće protiv Metalca

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 19. mart 2023. • 18:38 •

Železničar bez sreće protiv Metalca

Metalac – Železničar 1:0 (0:0)

STADION: u Gornjem Milanovcu. GLEDALACA: 300. Sudija:Miroslav Matić. Žuti kartoni: Škorić, Petković (Metalac)Petrović, Đorđević, Gigić, Kovačević (Železničar) STRELCI: Fićović u 48. Minutu za Metalac.

METALAC: Mirković, Abah (81.Petronijević), Bačkulja, Fićović, Luković (17.Milošević), Maksimović (81.Maksimović, Milinković (81. Milovanović), Milošev (68. Vujčić), Nikolić, Škorić, Stević.

ŽELEZNIČAR: Živković, Grgić, Hajdin, M.Jovanović, S.Jovanović (46.Zuvić), Kovačević, Mirosavljev (74.Kordić), Obrenović (80.Lainović), Petrović (46.Šušnjar), Tomanović, Đorđević (61.Brkić).

Posle pet prolećnih pobeda Dizelka je stala u Gornjem Milanovcu. Uprkos boljoj igri fudbaleri Železničara poraženi su od Metalca, a gol odluke u 48. minutu postigao je Fićović za domaći tim.

Imali su sve u svojim rukama izabranici Tomislava Sivića, ali im ovoga puta sreća nije bila saveznik. Ipak, ovo je poraz koji neće mnogo boleti ekipu iz Pančeva, jer je i prvoplasirani IMT poražen u gostima od Radničkog iz Sremske Mitrovice sa 2:1, tako da je razlika između ova dva kluba ostala ista.

Poražen je i Novi Sad na Novom Beogradu od Radničkog, ali je zato slavio Grafičar savladao Jedistvo sa Uba, tako da je sad razlika smanjena na osam bodova u odnosu na Železničar.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena