Yunet
 

Sport

Četiri medalje za karatiste Dinama

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. mart 2023. • 22:55 •

Četiri medalje za karatiste Dinama

Karatisti Dinama učestvovali su prošlog vikenda na Prvenstvu Srbije za poletarce, pionire i nade koje je održano u Mladenovcu. Mladi takmičari osvojili su jednu zlatnu medalju, dve srebrne i bronzanu medalju, dok je troje malih boraca poraženo u repasažu u borbi za bronzana odličja.
Šampion Srbije u kokurenciji nada postao je Lazar Nikolić i to u kategoriji do 45 kg. Do titule je došao posle pet sjajnih pobeda, a ovim trijumfom ovaj talentovani dečak je objedinio titule sa prvenstva i Kupa Srbije. Srebrne medalje osvojili su pionir Vojin Nikolić u kategoriji do 40 kg i nada Luka Gajin u katama. Bronzom se okitila poletarka Teodora Robulj u katama.
U borbi za treće mesto poraženi su nada Vuk Vorkapić u borbama i pioniri Nevena Novakov i Tadija Gaćeša u katama. Boje kluba branili su i Danica Opančina, Ana Vasić i Nikola Marčeta.
Najmlađi takmičari Dinama su pokazali evidentan napredak, mnogi od njih su po prvi put nastupili na Prvenstvu Srbije i odlično su se, bez straha, borili sa mnogo iskusnijim rivalima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad