Yunet
 

Turizam

Manifestacija “Uskršnji bazar” u Pančevu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 12. april 2022. • 20:11 •

Manifestacija “Uskršnji bazar” u Pančevu

Udruženje žena Pančevke “Gornji grad” u saradnji sa Turističkom organzacijom Pančeva po 5. put organizuje “Uskršnji bazar“. Ova manifestacija biće održana od 14. do 21. aprila ispred Gradske uprave. Prijave za učešće na manifestaciji možete izvršiti u Turističkoj organizaciji grada Pančeva, najkasnije do utorka 12.04.

Manifestacija ‚‚Uskršni bazar” biće organizovana od 14. do 21.aprila. Posetioci će moći od 10 do 17 sati da posete štandove postavljene ispred Gradske uprave. Manifestacije neće biti u nedelju 17. aprila kada se obeležava Uskrs za vernike koji slave po Gregorijanskom kalendaru. Na bazaru će izlagati udruženja žena sa teritorije grada Pančeva i iz okoline, kao i mali proizvođači rukotvorina, rekla je Snežana Marjanov, predsednica udruženja žena Pančevke ‚‚Gornji grad”.

U susretu Uskršnjih praznika, posetioci bazara moći će da kupe različite slatke i slane specijalitete, razne ukrase i aranžmane, rukotvorine kao i razna domaća pića. U okviru ove manifestacije biće održan bogat kulturno – umetnički program.

Kako kaže Snežana Marjanov iz Udruženje žena Pančevke ‚‚Gornji grad” svi sa nestrpljenjem iščekuju početak manifestacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena