Yunet
 

Turizam

Održana 15. Šumarijada u Deliblatskoj peščari

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. jun 2022. • 10:00 •

Održana 15. Šumarijada u Deliblatskoj peščari

Posle pauze zbog epidemije korona virusa 4. i 5. juna na Školsko-rekreativnom centru Čardak održana je 15. Šumarijada na kojoj su učestvovali zaposleni u šumskim gazdinstvima i same direkcije JP Vojvodinašume. Osim sportskih takmičenja, ovakvi događaji su i dobra prilika za razmenu iskustava.

Zaposleni su se takmičili u malom fudbalu, pikadu, odbojci, stonom tenisu, nadvlačenju konopca, šahu, gađanju glinenih golubova. Ali su pre svega vreme provedeno u Deliblatskoj peščari iskoristili za druženje.

Osim Šumarijadi, Vojvodinašume su bile organizator i 37. državnog prvenstva sekača motornom testrom, na kome su učestvovali zaposleni iz ovog preduzeća ali i takmičari iz JP Srbijašuma i u revijalnim delu gosti iz Slovenije.

Reprezntacija Slovenije je dugogodišnji učesnik svetkih takmičenja motornih sekača. Ističu da je prvo zadovoljstovo doći u Srbiju .

Posle takmičenja najboljim ekipama i pojedincima su uručene medalje i pehari, a sveukupni pobednik 15. Šumarijade je Šumsko gazdinstvo Sremska Mitrovica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad