Yunet
 

Turizam

Bogata turistička ponuda u Beloj Crkvi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. jun 2022. • 12:00 •

Bogata turistička ponuda u Beloj Crkvi

Turistička sezona u Beloj Crkvi počinje otvaranjem Belocrkvanskog karnevala. Sezona kupanja na jezerima počela je polovinom juna zbog toplog vremena i visokih tempratura. U Turističkoj organizaciji Bele Crkva najavljuju bogat program tokom leta.

Karneval u Beloj Crkvi najveća je manifestacija koja se održava svakog poslednjeg vikenda u junu. Organizatori najavlju veliki broj gostiju iz Srbije i inostranstva. Karnevalskog porgram ima tokom čitave nedelje, a najsadržajni dani su petak i subota.

Veliki broj turista poseti Belu Crkvu tokom leta i uživa u kupanju na jezerima kojih ima 7. Najposećenije je glavno jezero kao i Vračevgajsko, gde ima i najviše sadržaja za posetioce. U Turističkoj organizciji Bela Crkva najavljuju i bogat program tokom letnjih meseci koji će upotpuniti boravak svima koji odluče da ovde provedu godišnji odmor.

Novica Jovanović kaže da ljubitelji aktivnog turizma mogu da posete i Zagajačka brda u Delibltskoj peščari i da uživaju u dve biciklističke međunarodne trke koje prolaze kroz Belu Crkvu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena