Yunet
 

Turizam

Izlet iznenađenja u TO „Star Tours“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 30. jun 2022. • 17:31 •

Izlet iznenađenja u TO „Star Tours“

Turistička agencija Star Tours svakog meseca trudi se da svoje putnike obraduje izletom iznenađenja. Zainteresovanost Pančevaca je velika, ali se za ovaj izlet odlučuju i putnici iz Novog Sada i Beograda.

Da li ste nekada isli na izlet iznenadjenja? Tu zanimljivu ponudu za putnike priprema Turistička agencija “Star Tours” od februara prošle godine. Ta agencija , svakog meseca putnike obraduje izletom iznenađenja po simboličnoj ceni. Destinacija iznenađenja za junski izlet je Novi Bečej, sa posetom Arače, Muzeju „Glavaševa kuća“, kao I plovidba Tisom .

– Uglavnom nekih 100 do 150km od Pančeva, to jest od Beograda, tako će bti i ovaj put. Imamo putnike iz Pančeva, ali i iz Beograda, a za neke naše polaske uveli smo skoro i polaske iz Novog Sada. Vrlo je zanimljivo. Uglavnom nam ide starija populacija ili kad su deca na raspustu i profesori. Uvek ove izlete organizujemo kada je radna nedelja u pitanju. Na najvećem polasku što smo imali do sada, koji je bio prošle godine bilo je oko 100 putnika, 2 puna autobusa su bila zanimljivo je da je destinacija bila Beograd. Isli smo na Avalu, Manastir Rakovica, Milošev Konak i Hram Svetog Save. To nam je bio najbrojniji polazak što se tiče ovog izleta iznenađenja. Čak su i putnici iz Beograda bili oduševljeni što su sve ovo obišli što inače ne bi uspeli u slobodnoj režiji. – ističe Nataša Simovski iz Turističke Agencije „Star Tours“.

Putnici navode da je izlet prava prilika za druženje, kao I za kvalitetno provedeno vremena u prirodi. Kako kažu, sama činjenica da je reč o putovanju iznenađenja, doprinosi većoj neizvesnosti i boljem provodu.

– Raduje se svakom izletu. Išla sam u Temišvar, planiram i Banju Koviljaču, Tršić… Zaista mi je divno i to je jedna lepa destinacija, druženje i ja sam prezadovoljna. Mi putujemo i kao Udruženje žena Crepajke, ja sam predsednca Udruženja. Prijavimo se i putujemo.. – ističe Verica Tekijaški koja se odlučila za izlet iznenađenja.

– Ja bih htela da pohvalim ovu agenciju. Ja godinama već putujem sa njima. Oduševljena sam izletima, sve pohvale, veoma su organizovani. – poručila je Neđeljka Radžić.

Turistička agencija „Star Tours“ koja je objavila program putovanja za jul nastaviće da organizuje izlete iznenađenja za svoje znatiželjne putnike.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad