Yunet
 

Turizam

Turistička ponuda tokom jeseni i zime u Beloj Crkvi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. novembar 2022. • 11:10 •

Turistička ponuda tokom jeseni i zime u Beloj Crkvi

Letnja turistička sezona u Beloj Crkvi završena je krajem septembra, a iz Turističke organizacije najavljuju bogat program tokom jeseni i zime.

Turistička sezona u Beloj Crkvi ove godine počela je otvaranjem Belocrkvanskog karnevala, koji je okupio turiste iz cele Srbije i regiona. Sezona kupanja na jezerima počela je polovinom juna zbog veoma toplog vremena, a kako kaže Novica Jovanović, direktor TO, ova sezona je bila jedna od najboljih.

Mi ocenjujemo turstičku sezonu koja je iza nas kao uspešnu, zato što smo imali veliki broj sunčanih dana. Moramo da pohvalimo politiku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija sa subvencionisanim vaučerima. Oni su uspreli da produže turističku sezonu kod nas ove godine, rekao je Novica Jovanović, direktor TO Bela Crkva

Turisti tokom leta najčešće posećaju jezera, a kako kažu iz Turističke organizacije, ove jeseni i zime fokusiraće se da ih privuku da posete i centar Bele Crkve. Jedna od glavnih manifestacija biće i Novogodišnji bazar na kojem će održati prigodan kulturno-umetnički program za decu.

Planovi za ubuduće su nam da realizujemo Novogodišnji bazar, ove godine imačemo i klizalište koje će biti postavljeno na platou između autobuske stanice i pijace. Gledaćemo da obagatimo i program vezano za novogodišnje čari kako bi najmlađima približili novogodišnji duh.

Novogodišnji bazar počeće drugom polovinom decembra, a svi zainteresovani moćiće da na bazaru pronađu ručne radove, ukrase , slatke i slane đakonije za svoje novogodišnje i božićne trpeze.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad