Yunet
 

Turizam

Vredni darovi u Poklon-igri na Sajmu turizma

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. novembar 2022. • 12:00 •

Vredni darovi u Poklon-igri na Sajmu turizma

Novosadski sajam i ove godine, u saradnji sa izlagačima, organizuje Poklon-igru za posetioce sa kupljenim ulaznicama, na 53. međunarodnom sajmu turizma.

Od 17. do 19. novembra, u Hali „Master“ i u Kongresnom centru „Master“, posetioce očekuju sadržajni nastupi,sajamski popusti, last minit ponude, aranžmani za zimovanja, stručni skupovi, ali i vredni pokloni.

Hotel Nordic daruje pet vaučera za po dve osobe za korišćenje Wellness i Spa centra. Turistička organizacija Beograda poklanja vikend za dve osobe u Beogradu, Hotel Fruške Terme dve Day SPA ulaznice, za celodnevno uživanje u Wellness & SPA centru. Turistička agencija Taratours će darovati dve karte za krstarenje kanjonom Drine na relaciji Perućac – Višegrad – Perućac, dok će Turistička organizacija Novi Pazar pokloniti vikend za dve osobe u jednom od hotela u Novom Pazaru. Turistička organizacija Raška daruje produženi vikend za dve osobe u vili Ras na Kopaoniku.

Turistička agencija „Baja Tours“ srećnom posetiocu poklanja dva mesta za aranžman „El Greco“, vikend u Budimpešti, od 27. do 29. januara 2023. godine. Centar za kulturu, sport i turizam Opštine Beočin, poklanja dvodnevnu turističku posetu Opštini Beočin za dve osobe. Poslastičarnica Oki’s cakes uz vaučer od 5.000,00 dinara daruje – kutiju kolača.

Uslov za učešće u Poklon-igri je da posetioci popune kupone koji se nalazi na poleđini kupljene ulaznice i ubace ih u kutiju koja je za to predviđena. Izvlačenje kupona biće održano u subotu, 19. novembra, u Hali „Master“, od 17 sati do 17.30 sati.

Imena dobitnika biće objavljena na sajtu Novosadskog sajma.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena