Yunet
 

Turizam

Belocrkvanska jezera i karneval na Sajmu turizma

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. februar 2023. • 20:30 •

Belocrkvanska jezera i karneval na Sajmu turizma

Turistička organizacija Bele Crkve predstavila se na nedavno održanom Sajmu turizma u Beogradu. Posetiocima su predstavili Belocrkvanska jezera, ali i najznačajniju manifestaciju Belocrkvanski karneval sa kojim i počinje turistička sezona u ovom mestu.

Na 44. Sajmu turizma održanom u Beogradu na štandu Turističke organizacije Vojvodine, svoje mesto našla je i Turistička organizacija Bele Crkve. Ova južnobanatska opština odlučila je da predstavi svoja jezera kao i manifestacioni turizam.

Prema rečima Novice Jovanovića 2020. godina je bila presudan u odluci velikog broja turista da odmor upravo provedu na ovom mestu.

Zahvaljujujći tome da mnogi domaći i inostrani turisti odmor provode baš u Beloj Crkvi, povećan je i smeštajni kapacitet. Mnogi stanovnici Bele Crkve se sada odlučuju da preurede svoje kuće i ponude sobe za smeštaj.

Novica Jovanović najavio je početkom jula u Beloj Crkvi izuzetan događaj za ljubitelje prirode i vode.

Bela Crkva nalazi se u neposrednoj blizini Beograđanima, Pančevcima, Novosađanima, ali i gostima iz Rumunije . U ovom mestu osim celog godišnjeg odmora, mnogi odlučuju da provedu vikend ili slobodne dane i tako upotpune svoj odmor.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena