Yunet
 

Turizam

Bela Crkva uspešna na Sajmu turizma

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. mart 2023. • 17:58 •

Bela Crkva uspešna na Sajmu turizma

Turistička organizacija Bele Crkva predstavila je svoju ponudu na nedavno održanom Sajmu turizma u Beogradu. Veoma su zadovoljnim interesovanjem posetilaca i nadaju se prvim gostima već za uskršnje praznike, kaže za RTV Pančevo direktor Turističke organizacije Bela Crkva Novica Jovanović.

Sajam turizma u Beogradu smatra se jednom od najznačajnijih privrednih manifestacija koje se održavaju u našoj zemlji. Pored velikog broja ljubitelja putovanja, ovaj sajam okuplja i sve one koju su posredno ili neposredno vezani za turizam, kaže Novica Jovanović direktor Turističke organizacije Bela Crkva. Ova južnobantska opštine uspešno se predstavila posetiocima na ovogodišnjem 44. Sajmu turizma u Beogradu.

Novica Jovanović – direktor Turističke organizacije Bela Crkva

Nama je izuzetno darago što smo se predstavili na sajmu turizma. Ove godine bili smo na zajedničkom štandu TO Vojvodine, gde smo predstavili svoju ponudu ali I celokupnu ponudu pokrajne. Pozivamo posetioce sajma da dođu u Belu Crkvu I uvere se o onome što smo predstavili. Najveća interesovanje je za Belocrkvanskim jezerima, kulturno istorijiskom nasleđem, kao I za manifestacioni turizam, gde je na prvom mestu naš karneval.

Kako bi udovoljili turistima i kako bi ih privukli da ponovo dolaze treba im ponuditi odličan smeštaj, dobru hranu i piće i interesantan sadržaj. U Beloj Crkvi smatraju da sve to mogu da ponude onima koji odluče da dođu kod njih.

Novica Jovanović – direktor Turističke organizacije Bela Crkva

Kada govorimo o smeštajnim kapacitetima rećiču informaciju koju smo daobili na sajmu, a to je da će biti opredeljeno dodatnih 100 hiljada vaučera od strane resornog ministarva I mi im se zahvaljujemo, jer su ti vaučeri omogučćili da se produži sezona u Beloj Crkvi kao I boravak turista. Veliko intersovanje vlada I za našom gastronomijom I to ne samo u Belo Crkvi već I u okolnim mestima.

U Beloj Crkvi već se spremaju i za prve turiste koji dolaze za uskršnje i prvomajske praznike. Turistička sezona počinje sa belocrkvanskim karnevalom krajem juna i traje dok god to vremenske prilike dozvoljavaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena