Yunet
 

Društvo

Počinje ispitavanje zadovoljstva korisnika komunalnih usluga koje pruža JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 4. novembar 2021. • 15:30 •

Počinje ispitavanje zadovoljstva korisnika komunalnih usluga  koje pruža JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin

JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin obaveštava građane da će početi sa sprovođenjem ankete o uslugama koje pruža (upravljanje i deponovanje komunalnim otpadom, održavanje javno prometnih i zelenih površina, usluge Zoohigijenske službe i usluge iz Pogrebne delatnosti). Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga.

– Kroz ovu anketu, JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin želi da čuje mišljenje građana o kvalitetu usluga koje pruža i na taj način unapredi komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. Anketa će se sprovoditi u periodu od 05. novembra do 06. decembra 2021.godine. Pozivamo građane da popune upitnik elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu preduzeća – (pristupom na sajt u delu “kontakti”, te podmeniju “anketa”), Fejsbuk stranici, kao i na zvaničnom sajtu grada Zrenjanina– rekao je v.d. direktora JKP „Čistoća i zelenilo“, Nemanja Milinković.

Za dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga na raspolaganju su besplatna info linija 0800/000-023, kontakt telefon 023/523-640 i e-mail adresa: [email protected].

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad