Yunet
 

Društvo

Spremite se na vreme za vrele letnje dane

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 10. jun 2022. • 10:13 •

Spremite se na vreme za vrele letnje dane

Pred nama je period intenzivnijeg korišćenja klima uređaja i zato je bitno da naše klime budu spremne za upotrebu. Za početak, ukoliko još niste kupili svoju klimu vreme je da to uradite sada. Ukoliko klima uređaj imate po nekom nepisanom pravilu većini nas se desi uvek ista stvar – dođe leto, sunce upeče, mislimo super što je neko izmislio klimu, a kada je uključimo razočaramo se jer slabije hladi nego prošle godine, ne može da „naduva“, ispušta čudan miris. I onda pozovemo servis, a svi serviseri su zauzeti jer je špic sezone. Kako nam se ovo ne bi ponavljalo iz godine u godinu bitno je da redeovno održavamo naše uređaje i uživamo u prijatnosti svog doma.

Ukoliko još niste kupili svoju klimu to možete učiniti u Klima Centru, gde smo se i sami uverili da je ponuda zaista široka. Njihova preporuka je inverter klima jer kako služi leti za hlađenje tako može služiti i zimi za grejanje. Od marki preporučuju Vivax jer je brend proveren, ne kvari se, a finansijski je pristupačan.

Klima Centar je ovlašćen za montažu, servis i popravku svih brendova klima uređaja koji se prodaju na teritoriji Srbije, članovi su Unije servisera klimatizacije Srbije i poseduju sve potrebne licence. Kada se odlučite za saradnju sa njima bićete sigurni da će uređaj stići na vreme, da će biti postavljen kako treba i da ćete dobiti najbolja moguća uputstva i savete za njegovo održavanje. Sa iskustvom od preko 20 godina u klimatizaciji, firma može da ponudi pouzdanost i kvalitet kada je u pitanju ugradnja, montaža i servisiranje klima uređaja. Tim profesionalnih servisera je savršeno uigran i u mogućnosti su da klimu koju ste kupili montiraju u roku od 24-48 sati.

Kvalitetan vazduh koji klima izduvava u prostoriju i duži radni vek klima uređaja su razlozi zašto se radi servis klime. Iz Klima Centra savetuju da servis treba uraditi pre letnje sezone i tako spremno dočekati visoke spoljne temperature. Servisiranje treba poveriti stručnom timu koji brine o kvalitetu vazdruha i pouzdanom radu Vašeg uređaja. Samo pranje filtera nije dovoljno.

Filteri i turbine pre i posle servisa

Klima Centar u svojoj ponudi takođe ima i prečišćivače vazduha.

Za sigurnost u radu svog klima uređaja kontatktirajte Klima Centar na broj 060/ 511-49-49 ili posetite njihov sajt i online prodavnicu. Takođe, novosti možete pratiti i na njihovim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena