Yunet
 

Društvo

PerSu kuvanje- radionica za najmlađe – svakog četvrtka u okviru manifestacije Banatska bajka

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 15. jul 2022. • 08:51 •

PerSu kuvanje- radionica za najmlađe – svakog četvrtka u okviru manifestacije Banatska bajka

Ovog leta PerSu marketi prijatelji su čuvene zrenjaninske manifestacije „Banatska bajka“. Za najmlađe posetioce osmišljena je kreativna i edukativna radionica „PerSu kuvanje“u okviru koje će se okušati u spremanju hrane. Svakog četvrtka u periodu od 19 do 20h za PerSu pultom okupljaju se mališani koji uz namirnice iz PerSu marketa kreću u čaroliju kulinarstva.

Podsticanje kreativnosti, razvoj motorike, edukacija o zdravoj ishrani važan su element ovog dinamičnog i zabavnog programa namenjenog najmlađima.

Kompanija PerSu marketi neguje i promoviše ideju očuvanja tradicije, kao i zdravog načina života. Rukovodstvo kompanije sa zadovoljstvom podržava projekte u kojima se stimuliše kreativnost i mašta najmlađih, jer su to važni elementi u razvoju svakog deteta, a „PerSu kuvanje“ je program sa takvim konceptom.

Jubilarna peta manifestacija u organizaciji Kulturnog centra Zrenjanin, TO “Zrenjanin” i IP Media 023, a pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, održava se u „Gradskoj bašti“ od 16.06. do 22.08. U bogati večernji program je uključeno čak 70 kulturno-umetničkih, edukativnihi zabavniih aktivnosti namenjenih za sve generacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena