Yunet
 

Društvo

Pravo je vreme za sređivanje stolarije – lako uz D Team

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 27. jul 2022. • 08:55 •

Pravo je vreme za sređivanje stolarije – lako uz D Team

Leto i vreli dani su uveliko tu. Svi mi imamo neki svoj način da se rashladimo, da dočekamo veče i svežiji vazduh. A kada dođe zima, hladno vreme, kad počne da duva…onda se trudimo da zagrejemo naše domove i da što više toplote zadržimo unutra. Za to nam je neophodna dobra izolacija, dobra stolarija.

Kako biste spremno dočekali zimske dane obratite pažnju da li je stolarija u redu i ako se odlučite za bilo kakav vid sređivanja potrebno je da angažujete kvalitetnog i pouzdanog izvođača radova.Toplotu u svom domu lako ćete zadržati uz vrednu ekipu odličnih majstora iz D team-a. Izrađuju PVC, drvenu i ALU stolariju po meri, vrše ugradnju i sve prateće poslove. Rade dihtovanje i popravku postojeće i dotrajale stolarije, kao i krovnih prozora. Imaju odličnu ponudu, pronaći će najbolje rešenje da osiguraju dobru izolaciju u vašem domu, lako ćete se dogovoriti, posao će biti brzo završen i garantuju da ćete biti zadovoljni.

Sve potrebne informacije možete dobiti pozivom na broj 060/7177122 ili 060/1473735 ili ih možete posetiti u ulici Ive Lole Ribara br.3 u njihovom novom lokalu. Deo ponude i njihovih radova možete pogledati i na njihovom Facebook profilu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena