Yunet
 

Društvo

JKP „Čistoća i zelenilo“ ulepšava grad i dodatno vodi računa o higijeni

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 8. avgust 2022. • 14:02 •

JKP „Čistoća i zelenilo“ ulepšava grad i dodatno vodi računa o higijeni

Ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, uveliko su započele radove na pripremi grada za predstojeću manifestaciju ‚‚Dani piva‘‘.Tokom trajanja manifestacije pojačaće se rad službi, a prvenstveno ćemo uređivati lokacije na kojima će biti organizovana centralna dešavanja (Trg slobode, Žitni trg, parking na Prevlaci, Trg Zorana Đinđića, Gradska bašta, stara pijaca-ul. Dr Miroslava Tirša, Plankert park i okolne ulice).

Služba održavanja javno-prometnih i zelenih površina, angažovaće radnike, koji će raditi u tri smene i svu raspoloživu mehanizaciju. Dežurne ekipe biće spremne da reaguju na hitne intervencije, gde god bude bilo potrebe.

Za ovu priliku, Preduzeće će obezbediti dovoljan broj kontejnera koji će biti postavljeni na Žitnom trgu, Trgu slobode i parkingu na Prevlaci, dok ćemo žičane kontejnere i korpe postaviti na navedenim lokacijama i na staroj pijaci (ul. Dr Miroslava Tirša).

Ovim putem apelujemo na građane i posetioce, da vode računa o komunalnoj higijeni grada i da otpad odlažu isključivo u sudove za odlaganje otpada, kako bi grad tokom održavanja tradicionalne manifestacije bio čist, uredan i prijatan za boravak, kako za stanovnike grada tako i za goste.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena