Yunet
 

Društvo

Zara Zamurović na svetskom finalu u engleskom jeziku

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 22. septembar 2022. • 10:01 •

Zara Zamurović na svetskom finalu u engleskom jeziku

Naša mlada sugrađanka, Zara Zamurović, učenica 4. razreda škole za strane jezike „ILS Provida Futuri“ u pratnji mentorke, profesorice Dunje Antonić putuje na svetsko finale HIPPO English Without Borders iz engleskog jezika u Rim u razdoblju od 28.9. do 1.10.2022.

HIPPO je najveće međunarodno takmičenje iz engleskog jezika u kojem učestvuju učenici od 2. razreda OŠ do 4. razreda SŠ, naravno, podeljeni u 6 kategorija s obzirom na uzrast.

Ove godine, na ovom prestižnom takmičenju, učestvovalo je 67.000 takmičara iz 55 zemalja i Zara je u svojoj, jednoj od najbrojnijih kategorija HIPPO Little (12.530 učenika; 35 najboljih u finalu (0,28%)) osigurala direktan plasman na svetsko finale gdje će imati prilike da se druži sa vršnjacima iz celog sveta te, na najbolji mogući način, predstaviti Srbiju, Zrenjanin i našu školu ILS Provida Futuri.

Uz to, naša Zara je nastavila niz uspeha polaznika „ILS Provida Futuri“ koja je imala 5 puta finaliste na dosadašnjih 10 olimpijada i osvojila 2 medalje – po jedno zlato i srebro.

Želimo joj puno sreće!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad