Yunet
 

Društvo

Šta se to nosi ove jeseni?

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 25. oktobar 2022. • 10:15 •

Šta se to nosi ove jeseni?

Dok polako ažurirate garderobu u svom plakaru i letnje stvarčice zamenjujete sa jesenjim i zimskim, nekako mokasine i baletanke još uvek nosite i kombinujete na razne načine. Suvo i još toplo vreme, dozvoljava da se prošetate i u kratkoj majici sa tanjim džemperom ili duksom i obujete svoje omiljene cipelice. Mokasine se i dalje nalaze na prvom mestu kada su u pitanju trendovi za ovu sezonu. Nekako dopunjuju jesenju toplinu i odlično se uklapaju uz farke, suknje, haljine ili pantalone.

Baletanke u beloj, bež ili crnoj boji nose se ove jeseni uz neke ženstvene komade, poput haljina i suknji i gotovo svaka žena istaćiće njihovu udobnost i lakoću kombinovanja.

Aktuelne su i cipele sa kaiševima i čizme na pertlanje, ravne čizme ali i one preko kolena. Za kišni period obavezne su gumene čizme koje danas možete pronaći u raznim bojama.

Klasične salonke su posebno ženstvene i aposlutno uvek u trendu.

Potpuno nova kolekcija obuće za hladne dane očekuje vas u prodavnici Bonelli shoes u tržnom centru Veliki Univerexport na adresi Barska bb u Zrenjaninu. Na novu kolekciju tokom celog meseca imate 20% popusta što znači da možete kupiti i dva para dobrih cipela i kombinovati ih ove jeseni.

Pored ženske obuće, tu je i muška ali i dečija obuća za jesen i zimu.

Za one koji vole da upare obuću i tašnu, obavezno pogledajte izuzetan izbor torbi, rančeva ali i kofera. Praznici će uskoro pa možda i negde otputujete, na neki produženi vikend. Zašto da ne? Možda baš tamo se dogode neke lepe stvari koje promene vaš život ili unesu novu energiju i neki bolji pogled na svet.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena