Yunet
 

Društvo

Čitaoci lista Zrenjanin ponovo odabrali ličnosti godine

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 24. maj 2024. • 16:26 •

Čitaoci lista Zrenjanin ponovo odabrali ličnosti godine

Dvanaesta po redu akcija lista „Zrenjanin“ za izbor ličnosti godine završena je danas proglašenjem najuspješnijih, na svečanosti održanoj u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“.

Tom prilikom uručena su priznanja i proglašene ličnosti godine u osam oblasti i to politika, privreda, poljoprivreda, mediji, kultura, prosveta, medicina i humanitarni rad.

Takođe i ove godine proglašeni su i sportisti godine u šest kategorija i najuspešniji treneri prema mišljenju ljubitelja ovog nedeljnika.

Ovim gestom čitaoci su još jednom pokazali da umeju da cene zalaganje pojedinaca koji su zadužili grad i region tokom godine.

U oblasti politike najviše glasova čitalaca dobio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, u oblasti privrede ličnost godine je Milan Matić direktor firme „Darmatik“, dok je u oblasti poljoprivrede za ličnost godine proglašen Radovan Bokić iz Kleka.

U oblasti kulture najviše glasova dobio je svetski bariton Željko Lučić, u oblasti medicine za ličnost godine proglašen je pedijatar dr Tomislav Stevanović, dok je nastavnica OŠ „Jovan Cvijić“ ponela titulu ličnosti godine u sferi prosvete.

U oblasti medija najviše glasova čitalaca dobila je koleginica Tanja Krunić novinarka RTV Vojvodina.

Za ličnost godine kada je u pitanju humanitarni rad proglašen je Tibor Liptak, višestruki davalac krvi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena