Yunet
 

Društvo

Izabrano novo rukovodstvo Lovačkog udruženja grada Zrenjanina

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 24. maj 2024. • 14:23 •

Izabrano novo rukovodstvo Lovačkog udruženja grada Zrenjanina

Članovi ovog udruženja su za predsednika izglasali Bojana Janjića, zamenika predsednika Davora Radosavljevića, predsednika Skupštine Olivera Mitrovića, a funkciju sekretara obavljaće Zore Tanaskovski.

Tom prilikom, izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora, drugostepena Disciplinska komisija, ali i dodeljene zahvalnice najzaslužnijim članovima, koji su tokom prethodne sezone, doprineli poboljšanju uslova u oblasti lovstva.

„Lovačko udruženje grada Zrenjanina je veoma bitna organizacija, shodno tome, od velikog je značaja da se godišnje skupštine poput ove održavaju na vreme. Koliko je udruženje bitno govore i podaci da se ono bavi uzgojem i zaštitom divljači, održavanjem populacije divljači, unosom fazanske divljači i jarebica u lovište, sadnjom i održavanjem lovačkih remiza, ali izgradnjom lovno-tehničkih objekata“, poručio je tom prilikom predsednik Bojan Janjić.

Lovačko udruženje grada Zrenjanina ima i 1047 članova, gazduje čak na  120.000 hektara zemljišta.

„Rad novog rukovodstva, tokom narednog perioda, zasnivaće se na razvoju i unaređenju lovstva“, dodao je predsednik Janjić.

izvor Vojvodina uživo

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena