Yunet
 

Hronika

Tri saobraćajne nezgode tokom vikenda

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 26. septembar 2022. • 11:38 •

Tri saobraćajne nezgode tokom vikenda

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 3 saobraćajne nezgde, od toga, 2 saobraćajne nezgode sa povređenim licima i 1 sa pričinjenom materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama 1 lice je zadobilo teške telesne povrede i 1 lice lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 30.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: nepropisne radnje vozilom-2, nepropisnopreticanje-1.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 47 učesnika u saobraćaju i izdato je 126 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 40 vozača, od toga 23 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 1 vozač zbog upravljanja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, 4 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, i 12 vozača zbog ostalih razloga. Od ukupno 23 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola zadržano je 7 vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu i 1 lice je zadržano zbog upravljanja psihoaktvinih supstanci.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena