Yunet
 

Hronika

Proteklog vikenda 5 saobraćajnih nezgoda

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 3. oktobar 2022. • 12:28 •

Proteklog vikenda 5 saobraćajnih nezgoda

Na području Područne policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se 5 saobraćajnih nezgoda, od toga, 5 saobraćajnih nezgoda sa povređenim licima.

U ovim saobraćajnim nezgodama 7 lica je zadobilo lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 298.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neprilagođene brzine kretanja vozila-2, nedržanje potrebnog odstojanja vozila-3.

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 27 učesnika u saobraćaju i izdato je 209 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 20 vozača, od toga 14 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 2 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, i 4 vozača zbog ostalih razloga.

Od ukupno 14 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola zadržano je 3 vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu.

Takođe iz saobraćaja su isključena 2 vozila od toga 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice, 1 vozilo jer nije bilo upisano u jedinstveni registar vozila.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad