Yunet
 

Kultura

Empathy Soul Project pred finale izbora za pesmu Evrovizije

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 4. mart 2023. • 17:00 •

Empathy Soul Project pred finale izbora za pesmu Evrovizije

Zrenjaninski bend „Empathy Soul Project“ koji čine:Nenad Radaković, Rade Radojčić i Srđan Kozarev večeras će u finalu izbora za pesmu Evrovizije nastupiti pod rednim brojem 15.

Za njih možete glasati tako što ćete poslati redni broj 15 na 5556. Sa jednog broja možete glasati dvadeset puta, cena poruke je 36 dinara a sav novac od glasanja ide u humanitarne svrhe.

Nenad Radaković za portal RTV Santos otkriva kakve su emocije nakon ulaska u finale ali i da li imaju tremu pred večerašnji nastup.Kako se osećate nakon što ste ušli u finale?

„Osećamo se kao da smo uradili jedan veliki i bitan iskorak u našoj karijeri. Pomešane su nam emocije, i još uvek nam je teško da poverujemo gde smo i šta je potencijalni ishod svega ovoga, Liverpul“.

Da li imate tremu pred večerašnji nastup?

„Ne. Niko od nas nema tremu jer smo zadovoljni i ulaskom u finale. Pokazali smo da bend koji nosi energiju alternativnog zvuka može da ostvari i ovakav rezultat (na jednom izrazito „mainstream“ takmičenju)“.

Kako je nastala pesma „Indigo“?

„Jednostavno se desila (kao i mnoge pesme pre i posle nje). Osetio sam neku energiju koja je kružila oko mene u tom trenutku i krenuo da sviram i radim na pesmi. Nakon izvesnog vremena sam je prezentovao bendu i krenuli smo sa sređivanjem aranžmana“.

Tri reči koje opisuju vaš trio?

„Empathy, Soul,Project“.

Poruka vašim sugrađanima i svim ostalim čitaocima portala RTV Santos?

„Hteo bih da se zahvalim pre svega našim porodicama koje su od prvog dana tu uz nas. Što se tiče naših sugrađana, glasajte za nas. Hajde da pokažemo koliko talenta dolazi iz našeg grada. Hajde da otvorimo zajedno vrata nekim novim muzičarima i umetnicima, i svima koji se bore za bolje sutra“.

Autor teksta:Tijana Kostadinović

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena