Yunet
 

Privreda

Organizacione promene u preduzeću Petroland i ambiciozni planovi razvoja

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 9. jun 2022. • 13:03 •

Organizacione promene u preduzeću Petroland i ambiciozni planovi razvoja

U preduzeću Petroland d.o.o. Bački Petrovac došlo je do promene generalnog direktora. Dana 18.05.2022. godine Samuel Šlemender je unapređen na poziciju generalnog menadžera. Kako navode iz rukovodstva preduzeća Petroland doo, zahvalni su dosadašnjoj direktorki Zuzani Michalikovoj na zalaganju i doprinosu u kompaniji i žele joj uspeh u nastavku profesionalne karijere.

Kako ističe menadžment kompanije, zadovoljstvo im je veliko što se posle višegodišnjeg angažovanja i rada u Petroland-u, Samuel Šlemender nalazi na čelu celog tima. Kako osnivači tako i svi zaposleni uvereni su da će dokazane liderske veštine, znanje, posvećenost, iskustvo, poznavanje sistema i svih procesa biti od velikog značaja za realizaciju zadataka i planova koji su pred njima a samim tim doprineti daljem rastu i razvoju preduzeća.

Turističko-rekreativni centar Petroland otvoren je 2012. godine. Oazu zabave, na osam hektara, čini kompleks bazena s različitim efektima, više od dvadeset tobogana, sportski tereni, ugostiteljski objekti… Lekovita geotermalna voda temperature oko 46°C, koja izvire sa dubine od oko 800 metara ima različita lekovita dejstva. U 2021. godiini i pored svih otežavajućih okolnosti izazvane pandemijom Covid19, završena je druga faza projekta, odnosno izgradnja zatvorenog dela akva parka koja omogućuje da posetioci u Petroland-u uživaju tokom čitave godine. Kao novi dodatni sadržaj tu je Wellnes&Spa svet sa više različitih sauna.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena