Yunet
 

Servisne informacije

Zamena dela vodovodne mreže

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 18. septembar 2022. • 19:26 •

Zamena dela vodovodne mreže

U ponedeljak 19.septembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na zameni dela vodovodne mreže kod nadvožnjaka na Bagljašu, zbog čega će pojedine ulice biti bez vode, a u nekima će doći do pada pritiska u mreži.

U ponedeljak 19. septembra JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin izvodiće radove na zameni dela vodovodne mreže kod nadvožnjaka na Bagljašu. U pitanju je zamena cevi glavnog voda prečnika 600 milimetara, kao i dotrajalog zatvarača.

U pitanju su kompleksni i složeni radovi i planirano je da budu izvršeni u periodu od 8 do 16 časova. U cilju da radovi koji prouzrokuju prekid vodosnabdevanja traju što kraće, ekipe preduzeća su proteklih dana izvršile pripremu terena i iskopa oko samog mesta radova.

U pomenutom vremenu biće prekinuto vodosnabdevanje u rejonu ulica Makedonska – Ive Lole Ribara – Nova pijaca – Žarka Zrenjanina, kao i u ulicama unutar rejona i u delu naselja Duvanika. Na Bagljašu i ostatku Duvanike očekuje se da dođe do pada pritiska vode u mreži.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja na celoj pomenutoj teritoriji.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena