Yunet
 

Servisne informacije

Sanacija kvara na Bagljašu

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 18. januar 2023. • 10:38 •

Sanacija kvara na Bagljašu

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvode radove na sanaciji kvara i zameni zatvarača na vodovodnoj mreži u naselju Bagljaš. Zbog potrebe izvođenja radova došlo je do prekida vodosnabdevanja u ulicama koje pripadaju starom Bagljašu.


Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvode radove na sanaciji kvara i zameni dotrajalog zatvarača na vodovodnoj mreži u naselju Bagljaš.


Zbog potrebe izvođenja radova u 8 časova došlo je do prekida vodosnabdevanja u delu naselja Bagljaš, pa su bez vode ostale ulice sa desne strane Bulevara Veljka Vlahovića od raskrsnice sa Stražilovskom ulicom, odnosno ulice koje pripadaju starom delu Bagljaša kao i pojedine zgrade u njihovoj neposrednoj blizini.
Procene su da će radovi na sanaciji kvara i zameni dotrajalog zatvarača, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, biti završeni do 14 časova.


Odmah po okončanju radova voda će biti puštena u sistem i u narednih 30 minuta doći će do normalizacije vodosnabdevanja u ulicama i objektima koji su bili bez vode.
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim stanovnicima naselja Bagljaš, koji će zbog potreba izvođenja radova biti bez vode, na strpljenju i razumevanju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena