Yunet
 

Sport

Karavan TV Arena sport u okviru kampanje “Sve najbolje” posetio Zrenjanin

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 5. septembar 2022. • 12:52 •

Karavan TV Arena sport u okviru kampanje “Sve najbolje” posetio Zrenjanin

Karavan TV Arena, u okviru kampanje “Sve najbolje” i obilaska gradova širom Srbije, juče je posetio Zrenjanin. Na Trgu slobode okupili su se članovi nekoliko zrenjaninskih sportskih klubova, predstavnici Sportskog saveza grada i Saveza za školski sport, kao i brojni građani, koji su imali priliku da se upoznaju s paketima usluga mobilne i fiksne telefonije, interneta i televizije kompanije “Telekom”, posete štandove TV Arena sport i upoznaju se s njihovim programima, fotografišu se pored replike pehara “Zlatni globus” namenjenog svetskom šampionu u fudbalu i konkurišu za vredne premijum poklone. Takođe, svi prolaznici dobili su poklone u vidu kačketa, magneta i ruksaka sa logom TV Arena.

Poseban gost karavana bio je Momir Rnić, proslavljeni rukometni reprezentativac naše zemlje i jedan od najuspešnijih zrenjaninskih sportista svih vremena.

Između ostalih, štand TV Arena organizovano su posetili rvači “Proletera”, predvođeni evropskim i svetskim šampionom Zurabom Datunašvilijem, fudbaleri “Proletera”, škole fudbala “Gradnulica Junior”, fudbalerke “Lehela”, tekvondisti TK “Zrenjanin”, tako da je Trg slobode juče pružao lepu sportsku sliku. Prisutni su iskoristili priliku za fotografisanje pored pehara kakav će podići i svetski fudbalski šampion u Kataru, a svi koji su to učinili odmah su dobili i prigodnu fotografiju.

Karavan TV Arena sport nastavlja putovanje po Srbiji, obilazeći trinaest vojvođanskih gradova, a svakodnevno su njegovi promo štandovi otvoreni u beogradskim SC “Ušće” i TC “Galerija”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad