Yunet
 

Sport

Aktivan vikend za odbojkaše i odbojkašice OK Proleter Zrenjanin

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 31. oktobar 2022. • 12:04 •

Aktivan vikend za odbojkaše i odbojkašice OK Proleter Zrenjanin

Pioniri OK Proleter slavili protiv Bavaništa!

„Danas je u Medicinskoj školi, odigrano prvo kolo za pionirsku selekciju, u kom su naši dečaci ubedljivo pobedili ekipu gostiju iz Bavaništa, rezultatom 3: 0 u setovima.Tokom cele utakmice bili su dominantni na terenu. Nema opuštanja, prvenstvo je tek počelo, tako da ćemo još intezvnije trenirati“, rekao je trener Darko Jančić.

Za ekipu pionira OK Proleter igrali su: Kučanda, Pavlišan, Jelisić, Tričković, Funduk, Tanasković, Kresić, Miladinović, Knežević, Stankov, Kerčov, Šesto, Zečić i Štrbac.

U okviru trećeg kola, Prve Vojvodjanske lige, danas je u Kristalnoj dvorani, odbojkašicama u goste došla  ekipa OK Bavanište. U utakmici punoj preokreta, naše devojke pobedile su gošće 3:2 u setovima.

Juče, 29.10.2022.godine, pionirska selekcija devojčica, pobedila je domacina Kikindu sa 3:1 u setovima i tako uspešno započela sezonu, dok je seniorska ekipa odbojkaša poražena od domaćina Vojvodine 3 rezultatom 3:2 u setovima.

Treneri : Predrag Tanacković i Zoran Pavlović.

„Već idućeg vikenda nastavljamo sa takmičenjima, tako da nema opuštanja. Pobede nam na početku sezone daju podstrek da još bolje radimo i igramo. Bravo momci i devojke!“, rekli su iz OK Proleter.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena