Yunet
 

Sport

Sportski dan u Zrenjaninskoj gimnaziji

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 18. maj 2024. • 18:48 •

Sportski dan u Zrenjaninskoj gimnaziji

U petak, 17. maja 2024. godine učenici i profesori Zrenjaninske gimnazije organizovali su Sportski dan. Umesto redovne nastave gimnazijalci su se družili na terenima Sportskog centra „Partizan“.

Organizovane su brojne sportske aktivnosti: kros, odbojka, košarka, basket, mali fudbal, između dve vatre, bagminton, stoni tenis…Ekipe su bile mešovite, svako je imao priliku da učestvuje, jer cilj nije bila pobeda ili takmičenje, već igra, ferplej i zabava u prirodi i opuštenoj atmosferi.

Zadovoljstvo, oduševljenje i pozitivni utisci svih učesnika su najveća nagrada i podsticaj da Sportski dan postane tradicija u našoj školi.

Sportskom danu pridružili su se i dragi gosti, studenti i profesori Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, predstavnici Saveza za školski sport, a generalni sekretar Sportskog saveza Grada Zrenjanina, bivša učenica Zrenjaninske gimnazije, Vukosava Đapić Atanacković pozdravila je sve prisutne i svečano otvorila manifestaciju.

Ovom prilikom zahvaljujemo se Stručnom veću nastavnika fizičkog vaspitanja na odličnoj organizaciji, kao i sponzorima, firmama „MatTrade“ , „Ljiljak“, Specijalna hiruška bolnica „Popov“ i „Bio-elektrik“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena