Yunet
 

Turizam

Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turizma

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 21. septembar 2021. • 11:58 •

Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turizma

Cilj Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala Autonomne pokrajine Vojvodine u 2021. godini – Nabavka mašina i opreme i uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata je unapređenje turističke ponude AP Vojvodine, kao i nabavka mašina i opreme koje svojim inovativnotehničkim karakteristikama ubrzavaju proces pripreme hrane i napitaka zasnovanog na energetskoj i ekološkoj efikasnosti.

Sredstva opredeljena za ove namene mogu biti dodeljena za sve projekte koji se realizuju u periodu od 16.03.2020. do 20.11.2021. godine.

Pravo učešća na Konkursu imaju mikro i mala privredna društva i preduzetnici, koji su registrovani u Agenciji za privredne registre i imaju sedište, odnosno registrovan ogranak na teritoriji AP Vojvodine.

Više informacija o konkursu pogledajte ovde.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena