Yunet
 

Turizam

Letnji programi na otvorenom – tri gradske lokacije, tri manifestacije

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 20. jul 2022. • 11:42 •

Letnji programi na otvorenom – tri gradske lokacije, tri manifestacije

Tokom ove nedelje i predstojećeg vikenda Kulturni centar Zrenjanina u saradnji sa partnerima organizuje veliki broj letnjih programa u otvorenom prostoru na par gradskih lokacija. U subotu, 23. jula na ZROK festu nastupaju bendovi: Desolation, Trash Union, Yox i Mud Factory. Koncerti se održavaju u Amfiteatru Kulturnog centra. Početak je zakazan u 22 sata.

Ovog vikenda u glavnoj gradskoj ulici na KORZO festu posetioce očekuju koncerti kod Vodotoranja i stare Robne kuće. U subotu, 23. jula nastupa grupa „Legende“ dok je petak, 22. jul rezervisan za dve rokenrol svirke. Nastavljamo sa organizacijom edukativnih dečjih umetničkih radionica, radionica koje govore o nizu važnih tema i o načinu života savremenog čoveka kao i zabavnih programa za sve generacije. Tu je i književno veče kao i nastupi dečjih plesnih studija.

U zrenjaninskoj Gradskoj bašti u toku je i manifestacija «BANATSKA BAJKA. U četvrtak, 21. jula u 18 časova na programu je «Animacije za decu» studija Cekom, u 19 časova radionica „Blagovesta“ a od 21 sat projekcija filma „Zaleđeno kraljevstvo Hauarda Lavkrafta“. U petak, 22. jula u 20 časova nastupa Milica Dosković sa gostima a u subotu, 23. jula od 20 časova muzički sastav Bid Bend „Gagić i prijatelji“.

U nedelju 24. jula od 21 sat je projekcija filma „Cvrle- Nikad ne letiš sam“. U ponedeljak, 25. jul od 20 časova je nastup muzičara Dragoljuba Grbića iz Aleksandrova. U utorak 26. jul od 20 časova organizuje se Vinsko veče na kojem se predstavlja Vinarija „Korolija“ iz Sutjeske uz pratnju dua „Hand Made“.

U sredu 27. jula u 19 časova počinje nastup Ženske pevačke grupe Kulturnog centra «Filigran» a nakon koncerta sa početkom u 21 sat, održaće se književno veče Darka Ješića iz Starčeva. U četvrtak 28. jula u 18 časova održaće se logopedska radionoica, u 19 časova radionica dečjeg centra «Smajli» a sa početkom u 21 sat počinje projecija filma: „Kondorito- avantura u svemiru“.

Ulaz na programe navedenih manifestacija je besplatan.

Organizator ZROK festa je Kulturni centar Zrenjanina, KORZO fest organizujemo u saradnji sa Turističkom organizacijom grada a u organizaciji manifestacije «Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti» pored gradske TO učestvuje i IP Media023. Pokrovitelj manifestacija je Grad Zrenjanin a prijatelj manifestacija su PerSu marketi.

Satnicu održavanja programa za sve tri manifestacije možete pogledati na sajtu Kulturnog centra Zrenjanina www.kczr.org

Satnicu održavanja programa Korzo fest-a i «Banatske bajke» možete pogledati i u nastavku.

i 23. jula posetioce očekuju sledeći programi:

PETAK, 22 JUL
Plato ispred Robne kuće 19h – DEČIJA RADIONICA „ŠKOLA CRTANjA VIORELA FLORE“
Plato ispred Robne kuće 19h – DEČIJA RADIONICA „EKOLOGIJA“ –KREATIVNI CENTAR „DEČIJE CARSTVO“
Plato ispred Robne kuće 19h – UDRUŽENjE VRATIMO DECI RADOST U POKRETU – NOGOMETNI BILIJAR ZA DECU I ODRASLE, OD 7 DO 77
Plato kod Vodotornja 19h – LjUBITELjI ŽIVOTINjA I PRIRODE „ZELENE ŠAPE“ – EDUKACIJA O ŽIVOTINjAMA, PRIRODI I NEOPHODNOSTI RECIKLAŽE.
Plato kod Vodotornja 19h – PLESNI STUDIO „UNA“
Plato ispred Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ 20h – KNjIŽEVNO VEČE

SUBOTA, 23 JUL
Plato ispred Robne kuće 19h – DEČIJA RADIONICA „ŠKOLA CRTANjA VIORELA FLORE“
Plato ispred Robne kuće 19h – DEČIJA RADIONICA „KO ĆE BRŽE KO ĆE BOLjE – TAKMIČARSKA IGRA“ –KREATIVNI CENTAR DEČIJE CARSTVO
Plato kod Vodotornja 19h – LjUBITELjI ŽIVOTINjA I PRIRODE „ZELENE ŠAPE“ – EDUKACIJA O ŽIVOTINjAMA, PRIRODI I NEOPHODNOSTI RECIKLAŽE.
Plato kod Vodotornja 19h – PLESNI STUDIO „FREE DANCE“

Raspored programa «Banatske bajke» za naredni period

Ponedeljak, 18. jul – 20 časova – nastup muzičara Dragoljuba Grbića iz Aleksandrova
Utorak, 19. jul – 20 časova – Pivsko veče – predstavljanje: Mala pivara Mr Smit, Bački Jarak i nastup dua „Hand Made“
Sreda, 20. jul – 20 časova – Etno veče –
Četvrtak, 21. jul – 18 časova – Animacije za decu, CEKOM, 19 časova radionica „Blagovesta“ a od 21 sat projekcija filma „Zaleđeno kraljevstvo Hauarda Lavkrafta“
Petak, 22. jul – 20 časova – Milica Dosković sa gostima
Subota, 23. jul – 20 časova – nastup muzičkog sastava Bid Bend „Gagić i prijatelji“
Nedelja 24. jul – 21 sat – projekcija filma „Cvrle- Nikad ne letiš sam“
Utorak 26. jul – 20 časova – Vinsko veče – Vinarija „Korolija“ Sutjeska i duo „Hand Made“
Sreda 27. jul – U 19 časova počinje nastup Ženske pevačke grupe Kulturnog centra Zrenjanina «Filigran» a nakon koncerta sa početkom u 21 sat, održaće se književno veče Darka Ješića iz Starčeva.
Četvrtak 28. jul – U 18 časova održaće se logopedska radionoica, u 19 časova radionica dečjeg centra «Smajli» a sa početkom u 21 sat počinje projecija filma: „Kondorito- avantura u svemiru“.

Dobro došli!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena