Yunet
 

Zdravlje

Tribina „Ishrana dece sa autizmom“

RTV Santos • Redakcija RTV Santos • 26. mart 2023. • 18:11 •

Tribina „Ishrana dece sa autizmom“

Tribina pod nazivom „Ishrana dece sa autizmom“ koja će se baviti problemima ishrane prvenstveno dece a i svih ostalih koji imaju neki oblik autizma, njihovoj pravilnoj ishrani i drugim specifičnim potrebama održaće se u utorak, 28. marta u Kulturnom centru Zrenjanina. Govornici su: dr Milica Jačevski – lekar, Miloš Vojnović – defektolog OSŠ „9. maj“ i Sonja Zahorec predsednica udruženja za pomoć osobama sa autizmom „Plavi krug“. Moderator je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina.
Program počinje u 18 časova.

O tribini:
Tribina o problemima ishrane prvenstveno dece a i svih ostalih koji imaju neki oblik autizma , njihovoj pravilnoj ishrani i drugim specifičnim potrebama sa kojima se suočavaju roditelji i staratelji osoba sa autizmom, biće tema o kojoj će govoriti dr Milica Jačevski lekar saradnik Saveza udruženja za pomoć osobama sa autizmom iz Beograda, Miloš Vojnović – defektolog i Sonja Zahorec predsednica udruženja za pomoć osobama sa autizmom „ Plavi krug “ iz Zrenjanina.

– Organizatori tribine su Kulturni centar Zrenjanina, Klub nastavnika i roditelja Osnovne i srednje škole „9. maj“ i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom Srednjobanatskog okruga „ Plavi krug “.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad