Yunet
 

Društvo

Posle dve godine Vojački Uskršnji vašar

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 15. april 2022. • 00:00 •

Posle dve godine Vojački Uskršnji vašar

U osnovnoj školi "Milan Hadžić" juče je, na radost svih Vojčana, održan Uskršnji vašar posle tačno dve godine pauze zbog pandemije korona virusa. Koliko su ovakva druženja nedostajala, najviše se videlo na mališanima i njihovim roditeljima koji su se potrudili da to sve izgleda magično a oduševljenje nisu krili ni ljudi koji su došli da uveličaju vašar i da kupe raznorazne stvarčice za predstojeći praznik. Na tezgama su se, pored svega onoga što Uskrs podrazumeva, mogle videti i grickalice, kolači, krofne, pa i osvežavajuća pića za sve posetioce.

Pored mnogobrojnih sugrađana koji su došli da posete vašar, tu su bili i učitelji i nastavnici ove osnovne škole, koji su se takođe uželeli okupljanja i ovakvih događaja. Direktorka škole Slavica Stošić ističe da je jako značajno za decu da mogu da posle toliko vremena da se druže bez maske i bez ikakvih epidemioloških mera.

Ovogodišnji Uskršnji vašar, po svemu sudeći, prošao je odlično a dečica sa nestrpljenjem očekuju predstojeći najradosniji hrišćanski praznik - Uskrs!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad