Yunet
 

Društvo

Slavko Uzelac novi predsednik Rotary kluba Stara Pazova

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 4. jun 2022. • 00:00 •

Slavko Uzelac novi predsednik Rotary kluba Stara Pazova

Za novog predsednika Rotary kluba Stara Pazova izabran je Slavko Uzelac, koji je dužnost preuzeo od dosadašnje predsednice Helene Ivković. Na proslavi 13. rođendana Rotary kluba Stara Pazova, čulo se da je prethodna rotarijanska godina bila opterećena postkovidom, ali takođe je realizovan i niz uspešnih akcija kao što su dodela dronova i robotića za škole, raspršivača za dezinfekciju vozila Doma zdravlja za prevoz pacijenta obolelih od korone, podrška Mini tini festu, organizacija aktivnosto edukativnog i ekološkog karaktera, gde se izdvaja Pazovačko srce.

Novoizabrani predsednik je izrazio želju, da i u narednom periodu nastave sa humanitarnim radom i da budu vidljivi u svojoj sredini.

Uspešne akcije, među kojima je bila Toplina u čaši za novogodišnje praznike je relizovao i podmladak, Rotarakt na čijem je čelu stajala Natalija Jovičić. Nova predsednica Rotarkta je Marina Anastasov, ujedno i inicijator distriktne ekološke akcije "Jedan cvetak za početak" a sredstva od kupovinom kesice sa semenkama nepoznatog cveća biće usmerena za pošumljavanje Fruške Gore.

Na svečanosti, kojoj su prisustovali i klubovi iz Sremske Mitrovice, Rume, Novog Sada, takođe iz slovačkog grada Košice, dodeljene su značke novim članovima i podeljene zahvalnice zaslužnim pojedincima i kolektivima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad