Yunet
 

Društvo

UPIS U SREDNJE ŠKOLE: Koliko je preostalo mesta u Staroj Pazovi?

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 14. jul 2022. • 00:00 •

UPIS U SREDNJE ŠKOLE: Koliko je preostalo mesta u Staroj Pazovi?

Upis u srednje škole za učenike koji su raspoređeni u prvom upisnom krugu počeo je danas. Neposredno u školama učenici mogli su da se upišu danas i sutra, 14. i 15. jula, dok će preko portala Moja srednja škola upis biti omogućen elektronski od danas do 20. jula. Tri srednje škole u Staroj Pazovi popunile su skoro sve kapacitete u prvom upisnom krugu.

Ekonomsko trgovinska škola u Staroj Pazovi budućim srednjoškolcima u narednoj školskoj godini nudi obrazovanje u dva područja rada, to su ekonomija, pravo i administracija, ali i trgovina, ugostiteljstvo i turizam gde su prvaci imali priliku da upišu dva nova smera – kuvar i turistički tehničar. U prvom upisnom roku ostalo je samo 12 slobodnih mesta, od ukupno 170.

Tehnička škola u Staroj Pazovi prima za sledeću školsku godinu 210 učenika u 4 četvorogodišnja i 4 trogodišnja obrazovna profila gde ima i najviše slobodnih mesta, a ukupno 72.

Gimnazija "Branko Radičević" kao i prethodnih godina prima 120 učenika za četiri odeljenja opšteg smera a ostalo je svega 7 slobodnih mesta.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad