Yunet
 

Društvo

Promocija i pokazne vežbe vatrogasaca

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 19. septembar 2022. • 00:00 •

Promocija i pokazne vežbe vatrogasaca

Povodom obeležavanja Dana Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i slave vatrogasaca – spasilaca Srbije, Odeljenje za vanredne situacije u Sremskoj Mitrovici izvodi javne pokazne vežbe i organizuje taktičko-tehničke zborove u Rumi, Šidu, Pećincima, Staroj Pazovi, Inđiji i Sremskoj Mitrovici.

Kada je Stara Pazova u pitanju, u utorak će ispred vatrogasne jedinice u Staroj Pazovi od 10 časova biti Taktičko-tehnički zbor vatrogasaca. U sredu će se održati Javna pokazna vežba na višespratnici u Staroj Pazovi, Zmaj Jovina ulica broj 8-10, sa početkom u 10 časova, a u četvrtak će se u 11 časova realizovati edukacija dece predškolskog uzrasta Predškolske ustanove ''Poletarac''.

Cilj ovih promotivnih aktivnosti je demonstracija spremnosti i obučenosti vatrogasaca – spasilaca da hitro i efikasno reaguju u slučajevima kada eventualno mogu biti ugroženi životi građana i njihova imovina.

Takođe, ovakve vežbe su i prilika za razgledanje vatrogasnih vozila i opreme, kao i druženje i razgovor vatrogasaca – spasilaca sa građanima, posebno sa decom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena