Yunet
 

Društvo

"100 uspešnih poslovnih žena" - Pošta Srbije nagrađuje preduzetnice

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 2. april 2024. • 00:00 •

Nagradni konkurs Pošte Srbije "100 uspešnih poslovnih žena" otvoren je do 8. aprila. Za sto preduzetnica čije prijave budu najbolje ocenjene biće obezbeđen besplatan oglasni prostor u poštama širom zemlje.

Za nagrađene učesnice konkursa biće obezbeđena i besplatna edukacija iz različitih oblasti značajnih za unapređenje njihovog poslovanja, kaže direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije Branislava Simanić.

Prema podacima APR-a, u Srbiji je registrovano više od 108 hiljada preduzetnica, što je 34 odsto od ukupnog broja registrovanih preduzeća. U privrednim društvima registrovana je skoro 41.000 žena vlasnica kompanija, što je 27,3 odsto od ukupnog broja, dok je od ukupnog broja direktora u našim kompanijama tek svaka četvrta žena. Nagradni konkurs "100 uspešnih poslovnih žena" sprovodi se treću godinu zaredom. Konkurs je otvoren za sve preduzetnice, zakonske zastupnice ili žene osnivače malih preduzeća iz cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena