Yunet
 

Društvo

Vožnja u pijanom i drogiranom stanju i bez vozačke dozvole

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 15. april 2024. • 00:00 •

 Vožnja u pijanom i drogiranom stanju i bez vozačke dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, tokom prethodnog vikenda, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su 11 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, trojicu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetpetogodišnjeg vozača traktora sa 1,33 promila alkohola u organizmu, a u Pećincima pedesetpetogodišnjeg vozača „fijata“ sa 1,67 promila alkohola.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je tridesetdevetogodišnjeg vozača „renoa“ pod dejstvom kokaina i četrdesettrogodišnjeg vozača „renoa“ pod dejstvom metadona, u Rumi dvadesetdevetogodišnjeg vozača „audija“ pod dejstvom kokaina, a u Inđiji četrdesetjednogodišnjeg vozača „sitroena“ koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

U Inđiji je zaustavljen i dvadesetšestogodišnji vozač „bmv“, a u Staroj Pazovi četrdesetpetogodišnji vozač „opela“ koji su vozili bez položenog vozačkog ispita.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena