Yunet
 

Društvo

Deca iz Pinkija poklonila paketiće za decu korisnike Crvenog krsta

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 10. maj 2024. • 00:00 •

Deca iz Pinkija poklonila paketiće za decu korisnike Crvenog krsta

Povodom nedelje sećanja i zajedništva, ali i nedelje Crvenog krsta, OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ organizovala je humanitarnu akciju prikupljanja paketića za decu korisnike Crvenog krsta. Đaci, učiteljice i roditelji udružili su snage kako bi se na licima mnogobrojne dece našli samo osmesi.

„Mislim da je ovo veoma značajno, i možete da vidite da smo se odazvali u zaista velikom broju. Deca vole i žele da budu humana i mislim da ona znaju kolike su potrebe i koliko time mogu da pomognu drugoj deci“, rekla je o akciji Bojana Starčević, učiteljica u OŠ „Boško Palkovljević Pinki“.

Mladi Staropazovčani pokazali su veliko srce i spremnost da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Njihova posvećenost i angažovanje potvrdili su da svet postaje lepše mesto kada se ljudi udruže u nameri da šire dobra dela.

Ova akcija nije samo materijalna pomoć, već i gest ljubavi i podrške. Preko 200 patekića biće prosleđeno deci korisnicima Crvenog krsta, pružajući im osnovne potrepštine, ali i trenutke radosti i nade.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena