Yunet
 

Društvo

CSR Stara Pazova na Međunarodni dan porodice podseća na njen značaj

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 15. maj 2024. • 00:00 •

CSR Stara Pazova na Međunarodni dan porodice podseća na njen značaj

Centar za socijalni rad opštine Stara Pazova na Međunarodni dan porodice želi da podseti sugrađane na značaj koji porodica ima u razvoju čoveka i društva uopše. Porodica oduvek predstavlja neposredan krug zaštite brige i podrške, i kao takva, nosi odgovornost za svoje članove. U osnovi porodice je ljubav, osećanje sigurnosti, naklonosti, nežnosti, odanosti i prijateljstva. Porodica je mesto gde se gradi i formira ličnost svakog od nas.

Na žalost, u savremenom društvu ova važna instiucija je izložena raznim iskušenjima koja je ugrožavaju, od tehnoloških novotarija i demografskih trendova, pa do ekonomske nesigurnosti.

Centar za socijalni rad je na raspolaganju da pruži podršku porodicama i starateljsku zaštitu njenim članovima kada je to neophodno. I zato pozivamo sugrađane da nam se obrate ukoliko imaju poteškoće u ličnom i porodičnom funkcionisanju. Naši profesionalci će Vam uvek izaći u suret i pokazati da za skoro svaki problem postoji rešenje ako se na vreme propozna. Sa zdravom porodicom stvaramo zdravo društvo i prijatniji ambijent za život u lokalnoj sredini.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena