Yunet
 

Hronika

Dva vozača privedena zbog vožnje pod dejstvom narkotika

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 6. april 2022. • 00:00 •

Dva vozača privedena zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ove opštine, otkrili dva vozača pod dejstvom narkotika.

Patrola je u Starim Banovcima zaustavila dvadesetosmogodišnjeg poljskog državljanina koji je upravljao „folksvagen transporterom“ pod uticajem kokaina i kanabisa i bez vozačke dozvole. U njegovom vozilu pronađeno je pet paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, određeno mu je zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U Belegišu, policijski službenici su zatekli tridesetogodišnjaka koji je vozio „sitroen“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Ovom vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, biće priveden nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad