Yunet
 

Politika

Ubedljivu pobedu u opštini Stara Pazova odnela SNS

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 4. april 2022. • 00:00 •

Ubedljivu pobedu u opštini Stara Pazova odnela SNS

Predsednički i parlamentarni izbori u opštini Stara Pazova protekli su bez prijavljenih neregularnosti a na birališta je izašlo oko 60 odsto od ukupno 55203 birača.

SNS je ostvarila ubedljivo pobedu u opštini Stara Pazova, što je bilo i za očekivati i opštinski odbor je izuzetno zadovoljan, rekao je Đorđe Radinovič, predsednik OO SNS na konferenciji za štampu.

Na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić osvojio je najveći broj glasova do sada, 21.651 odnosno, oko 63 odsto a na parlamentarnim je SNS pripalo 16864 glasova građana staropazovačke opštine, odnosno oko 49 procenata, pokazuju prelimarni rezultati, koje je na konferenciji za štampu saopštio Đorđe Radinović, predsednik OO SNS.

U narednim danima biće objavljeni konačni rezultati a zatim sledi formiranje Skupštine Srbije, a Stara Pazova će u i novom sazivu imati svog poslanika – Draganu Stević, sekretara OO SNS. Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića u prvom krugu i SNS na republičkom nivou znači nastavak privrednom razvoja cele zemlje, a tako i Stare Pazove, ocenio je Radinović.

S obzirom na to da 2024. godine predstoje lokalni izbori, Đorđe Radinović je rekao da do tada ima dovoljno vremena, i već sada počinju pripreme za njih.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena