Yunet
 

Politika

Saopštenje OO Pokreta socijalista Stara Pazova povodom Dana pobede

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 9. maj 2022. • 00:00 •

Saopštenje OO Pokreta socijalista Stara Pazova povodom Dana pobede

Povodom 9. maja, Dana pobede nad fašizmom, Opštinski odbor Pokreta socijalista Stara Pazova izdaloje je saopštenje koje prenosimo u celosti:

"Opštinski odbor Pokreta socijalista Stara Pazova čestita svim sugrađanima 9. Maj Dan pobede nad fašizmom. Na ovaj dan se podsećamo da je naš narod slobodarski narod, da je i pre 77 godina bio na pravoj strani istorije kao i uvek do sad.

O doprinosu pobedi nad fašizmom svedoči i veliki broj imena na spomen pločama u centrima svih mesta u opštini Stara Pazova. Oni nas opominju da čuvamo ono što su svojom žrtvom izborili i ne dozvolimo da totalitarne ideologije ponovo ne zagade čovečanstvo.

Naše antifašističke tradicije se nikada nećemo odreći i nikada nećemo pristati da se istorija menja i da se izjednače žrtve i dželati, okupatori i borci za slobodu. Neka je slava našim oslobodiocima i našim saveznicima u Drugom svetskom ratu"- navodi se u saopštenju koje je stiglo u našu redakciju a koje je potpisala Rada Žugić, predsednica OO Pokreta socijalista Stara Pazova

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena