Yunet
 

Privreda

U Staroj Pazovi održana sednica Fudbalskog Saveza Vojvodine

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 17. februar 2022. • 00:00 •

U Staroj Pazovi održana sednica Fudbalskog Saveza Vojvodine

У Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови одржана је 4. редовна седница Скупштине Фудбалског савеза Војводине, уз присуство 32 од укупно 36 делегата који су између осталог усвојили нови Статут, по угледу на модерне акте европских фудбалских савеза, а у складу са Статутом ФСС.

Поред Статута усвојен је и Извештај о раду раду ФСВ за 2021. годину и Извештај о раду Надзорног одбора, као и одлука о буџету у 2021.години.

Скупштином је руководио председник ФСВ Драган Симовић, који је истакао да је пред Савезом битна изборна година јер већ за месец, два крећу избори, најпре од градских савеза.

Фудбалски савез Војводине не одустаје од чистог фудбала – што више деце у такмичењима, што више екипа. Формирају се нови фудбалски клубови , што је позитивно, нагласио је данас у Kући фудбала Миодраг Цвијић, генерални секретар Фудбалског савеза Војводине.

Скупштини је присуствовао и почасни председник Фудбалског савеза Војводине Томислав Kараџић као и представници Фудбалског савеза Србије. Овом приликом истакнута је и добра сарадња ФСВ са ФСС и Покрајинским секретаријатом за спорт.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena